Data Uploader - Run on Attachment

Hello,

 

Recently, I've noticed that my data uploader configs which are set to run on attachment are not actually running when an attachment is uploaded. This only started within the past couple of weeks. Has any thing changed regarding how uploads are handled?

 

When attaching a document, I select upload as new version. This has worked fine until very recently.

Comments

  • Andrée Starå
    Andrée Starå ✭✭✭✭✭✭

    Hi,

    If you haven’t already, I would recommend that you reach out to the Smartsheet Support Team. Smartsheet Support Team

    Have a fantastic day!

    Best,

    Andrée Starå

    Workflow Consultant @ Get Done Consulting

    SMARTSHEET EXPERT CONSULTANT & PARTNER

    Andrée Starå | Workflow Consultant / CEO @ WORK BOLD

    W: www.workbold.com | E: [email protected] | P: +46 (0) - 72 - 510 99 35

    Feel free to contact me about help with Smartsheet, integrations, general workflow advice, or something else entirely.

  • Anthony M.
    Anthony M. Employee Admin

    Hello!

     

    Thank you for reaching out. I do apologize for this inconvenience. This issue should now be resolved as of this morning. I've tested and confirmed run on attachment is working as expected. If you are still waiting for Data Uploader to update from the most recent source file, you will want to run the workflow manually. All attachments after that should run without manual intervention.

    Kind Regards,

    Anthony

    Smartsheet Support