Symbols don't appear anymore when used in a Formula

04/30/21
Accepted

Hi, please help me !

Symbols don't appear anymore in columns where there is a formula. It only shows the word ("Empty", "Red", etc). Everything was normal. Then I changed the name of a column and it stopped working ! I tried to create new columns, or to use different symbols, even to make a copy of the sheet under a new name, it does not work. I tried to disconnect and reconnect too.

Symbol still appears when I choose it from the drop-down (like in rows 3 and 4), but not inside a formula.

It is still working in all the other sheets ! Just this is my master sheet, the most complex and the one everything is there...

Thanks !


Tags:

Best Answer

  • Accepted Answer

    I found it ! It is because I had changed the preferred language to French !

    But don't ask me why, it only appears when I go into column properties, not before.


    Well, thanks for your help !

Answers

  • Paul NewcomePaul Newcome ✭✭✭✭✭

    Can you show the formula via screenshot similar to the below?



    thinkspi.com

  • Sure !


    I am quite sure the Formula is correct because I have the same in another sheet and it works. Also, it stopped working suddently, when I did not changed anything to the formula.

  • Paul NewcomePaul Newcome ✭✭✭✭✭

    And just to be sure, what are the options in the dropdown?


    thinkspi.com

  • Exactly !

    It works when I pick from the drop-down, but not with the formula.

    Thanks Paul for trying to help me :)

  • Accepted Answer

    I found it ! It is because I had changed the preferred language to French !

    But don't ask me why, it only appears when I go into column properties, not before.


    Well, thanks for your help !

  • Paul NewcomePaul Newcome ✭✭✭✭✭

    Happy to help. 👍️

    thinkspi.com

Sign In or Register to comment.